산학정보시스템교수기술력DB

남지운
  • 전공스마트푸드테크학과
  • 담당과목
  • 최종학력
  • 관심분야
  • 연락처053-600-5743
  • 이메일jwnam@kiu.kr
  • 연구실09-114
  • 홈페이지

연구실적

학술발표중식당의 HACCP plan 개발을 위한 미생물적 품질평가

한국조리과학회, 2017

학술발표노인 부부가구의 딜레마...원수? 적군? 또는 우군?

대한지역사회영양학회, 2016

학술발표튀김류 조림시 기름 사용량과 흡유량의 괴리

한국식품영양과학회, 2016

학술발표가공식품 섭취를 통한 포장재질별 접촉 빈도 -2016 식품용기구 및 용기포장 사용 실태 조사-

International Conference of the Korean Nutrtion Society, 2016

학술발표Intakes of Processed Meat and Red Meat in Koreans Are Far Below the Level Referred to Increase the Risk of Colorectal Cancer by IARC

Experimental Biology, 2016

논문Dietary total sugar intake of Koreans: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2008-2011

Journal of Nutrition and Health, 2014

논문모유수유 기간에 따른 수유부의 체중 변화

Korean Journal of Obesity, 2014

학술발표Development of Volume / Weight Conversion Database for Foods Frequently Reported In The Korea National Health And Nutrition Examination Survey

38th National Nutrient Databank Conference, 2014

논문영유아기 수유 유형과 모유 수유 기간에 따른 유아기 비만 양상 분석 -2008~2011 국민건강 영양조사 자료에 근거

대한지역사회영양학회지, 2013

논문Measures for a closer-to-real estimate of dietary exposure to total mercury and lead in total diet study for Koreans

Nutrition Research and Practice, 2012

논문한국인의 유해물질 식이 노출량 평가를 위한 대표식품 선정과 mapping

KOREAN J. FOOD SCI. TECHNOL, 2011

경력

내역 기관명 기간
The Barun Food Safety Counsulting 대표 더바른컨설팅 2017.12.1
식약처 인증 HACCP 전문강사 한국보건산업진흥원 2009.3~2016.12
책임연구원 한국보건산업진흥원 2007.3~2017.2
전문연구원 식품의약품안전처 2006.10~2007.2
이탈리아 I.C.I.F (Italian Culinary Institute for Foreigners) 수료 2000.12
프랑스 Le Cordon Bleu 수료 2000.12